Luigi (6) ontwerpt shirt voor favoriete club

De droom van Luigi van 6 uit Italië is uitgekomen. Hij tekende een ontwerp voor het shirt van zijn favoriete voetbalclub en dat wordt nu het officiële shirt.

Honderden tekeningen

Zijn favoriete club Pescara Calcio bedacht een actie voor kinderen om een shirt te maken. Uit honderden tekeningen werd het ontwerp van Luigi gekozen.

De spelers gaan het komend seizoen dragen en fans van de club kunnen het ook kopen. Hier zie je hoe ze de tekening hebben omgezet in een echt shirt:

Pescara Calcio

@PescaraCalcio

👕🐬🥇Questa splendida maglia disegnata dal piccolo #Luigi è stata la più votata nel contest "Disegna la maglia Special del Delfino". Verrà prodotta da @ErreaOfficial, venduta al pubblico e utilizzata dai giocatori #BiancAzzurri 😁⚪🔵 Complimenti a tutti i partecipanti 👏🏻👏🏻 https://t.co/NBpYjU3uqC

Afbeelding bij tweet

19 april 202013:36

Op het shirt tekende Luigi een voetbal, de Italiaanse kust, de kleuren van de stad Pescara en een dolfijn. Dat is de mascotte van de voetbalclub.

Nummer 2 en 3

De nummer 2 van de shirt-wedstrijd heeft ook geluk. Dat shirt wordt straks gebruikt voor de voetbalschool van Pescara. De nummer 3 krijgt een officieel shirt cadeau. In het filmpje hieronder zie je de shirts die zij voor de wedstrijd hadden gemaakt:

Pescara Calcio

@PescaraCalcio

😍 BELLISSIME! I giovanissimi Luigi, Simone e Federico sono i finalisti del contest "Disegna la maglia Special del DELFINO" ✏️👕🐬 La maglia più votata verrà realizzata dalla @ErreaOfficial e indossata dai 🐬🐬 nel pre-partita delle gare di @Lega_B ⚽ 🗳️ https://t.co/5U9XF0Ofvi https://t.co/s28izyDGW6

Afbeelding bij tweet
Afspelen

16 april 202012:51