Mauro is populair op Insta met zijn dieren-account

Mauro is populair op Insta met zijn dieren-account

Mauro van 14 is hartstikke populair met zijn dieren-account op Instagram. Door mooie dierenplaatjes en interessante informatie heeft hij al meer dan 11.000 volgers verzameld. Ook wereldberoemde mensen volgen hem.

Foto's en weetjes

Mauro houdt zelf heel erg van dieren. Daarom begon hij twee jaar geleden met het Instagram-account Animal Nature. Hij plaatste dierenfoto's en zette daar leuke weetjes van de dieren bij. Hij had nooit verwacht dat zijn account zo groot zou worden.

Het begon toen een paar bekende Nederlanders me gingen volgen. Toen ik mijn teksten ook in het Engels ging schrijven, gingen ook buitenlandse beroemdheden me volgen.
Mauro

Nu wordt hij onder andere gevolgd door Rik van de Westelaken van Wie is de Mol. Ook rapper Willie Wartaal, radio-dj Sander Hoogendoorn en zanger René Froger volgen hem.

Friends

De Amerikaanse zangeres Alicia Keys en de actrice Courtney Cox van de serie Friends zijn ook twee van zijn volgers. Courtney liket zelfs zijn foto's en stuurt hem DM's. Mauro hoopt dat er snel nog meer bekende mensen bijkomen.

Benieuwd geworden naar de posts van Mauro? We hebben er hier een paar op een rijtje gezet.