Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Toch nog een speciale tv-show voor het Songfestival

Het Eurovisie Songfestival gaat door corona niet door, maar er is vanavond toch een show op tv. In meer dan veertig landen wordt de show Eurovision: Europe Shine A Light uitgezonden.

In de show zie je alle 41 deelnemers die dit jaar mee zouden doen. Alle artiesten mogen iets vertellen over hun leven en hun liedje en je ziet ook stukjes van de clip van hun nummer. Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials heeft een speciale rol in de show. Ze praatte erover met Milou:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Jeangu Macrooy zou meedoen voor Nederland. Hij nam zijn lied Grow op in zijn eigen huiskamer.

Jeangu Macrooy - Grow

Ook zingen alle artiesten samen het lied Love Shine A Light van Katrina and the Waves. Die groep uit Engeland won in 1997 het Songfestival.

Katrina and the Waves - Love Shine A Light

Vorige week werd er nog een online Songfestival georganiseerd. De show werd op YouTube uitgezonden en IJsland was de grote winnaar. Jeangu Macrooy eindigde met Grow op plek 13.

Baal jij dat het echte Songfestival dit jaar niet doorgaat of vind je het niet zo erg?

599
Het is jammer dat het Songfestival dit jaar niet doorgaat.
Eens75.7%
Oneens24.3%

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken

Bekijk ook