Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Liz speelt in een film, maar door corona ging het bijna niet door

Door de corona-crisis gingen opnames van films en series de afgelopen tijd niet door. Nu mogen filmmakers weer aan het werk en dat is fijn voor Liz van 13. Zij speelt de hoofdrol in de film Engel.

De film was voor de corona-tijd bijna af, maar nog niet helemaal. Lange tijd was onduidelijk wanneer het filmen weer kon beginnen.

Te veel groeien

Voor Liz was het extra spannend, omdat ze op haar leeftijd veel groeit. Als de opnames te lang stillagen, zou haar uiterlijk te veel veranderd zijn. Dan moest de film helemaal opnieuw met een nieuwe actrice.

Je bent soms wel een beetje bang. Ben ik niet heel erg gegroeid?

Liz

Gelukkig hoeft dat niet en houdt Liz haar hoofdrol. De opnames gaan verder, maar wel heel anders dan de acteurs gewend zijn. Zo mogen er veel minder mensen op de set zijn. Ook moeten alle acteurs en figuranten afstand houden.

Toch denkt Liz dat het wel goedkomt.

Ik denk dat het wel heel goed corona-proof gefilmd kan worden.

Liz

Als alles goed gaat met de laatste filmdagen, komt de film Engel deze zomer uit in de bioscoop.

De film gaat over het meisje Engel. Aan het begin van de film heeft ze een rustig leven, maar dat verandert als ze speciale krachten krijgt. Dan kan ze opeens al haar wensen uit laten komen! Daardoor wordt ze erg populair.

De film is gebaseerd op het boek Engel van Isa Hoes.

Bekijk ook