Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Kinderen in Groningen superblij dat Arjen Robben terugkomt

Arjen Robben gaat komend seizoen weer bij FC Groningen voetballen en daarom willen veel mensen een seizoenskaart. Het was zo druk op de verkoopsite van de club, dat de site vastliep. Voor veel mensen was het nieuws een grote verrassing.

Basisschool van Arjen

Ook op de oude basisschool van Arjen Robben ging het er vandaag de hele dag over. Ze zijn superblij dat hun voetbalheld weer terugkomt. Je ziet het in de video hierboven.

Arjen Robben was eigenlijk gestopt met voetballen, maar gaat toch weer beginnen. Hij is nu terug in Groningen, bij de club waar hij ook al voetbalde toen hij 16 jaar was.

Arjen Robben in zijn eerste periode bij FC Groningen
Pro Shots

Arjen Robben is een van de bekendste voetballers van Nederland. Robben speelde tien jaar bij de Duitse topclub Bayern München en won ontzettend veel prijzen. Ook bij Oranje was hij een van de sterspelers.

Zijn eigen kinderen

Het is dus niet zo gek dat hij aanbiedingen kreeg bij clubs over de hele wereld. Toch koos hij voor Groningen. Ook omdat hij dat een goede plek vindt voor zijn kinderen.

Wij komen nu terug naar Groningen, omdat we hier weer willen wonen en leven. Het komt allemaal heel mooi samen.

Arjen Robben

Bekijk ook