Zlatan wint van Ronaldo: 'ik ben voorzitter, trainer en speler!'

In Italië zijn voetbalwedstrijden al wel weer begonnen. Gisteravond was het voor voetbalfans een interessante wedstrijd, want de grote clubs AC Milan en Juventus speelden tegen elkaar. Het ging dus onder andere tussen voetballer Zlatan Ibrahimovic en Cristiano Ronaldo.

4-2

Het werd een verrassende wedstrijd. Vlak na rust scoorde voetballer Rabiot en snel daarna ook Ronaldo, waardoor het 0-2 stond voor Juventus. Maar snel daarna wist AC Milan nog vier goals te maken. Een van die doelpunten werd gemaakt door Ibrahimovic. Daardoor werd het 4-2.

In een interview na de wedstrijd vertelde Zlatan dat het team dat aan hem te danken heeft.

Ik ben de voorzitter, de speler en de trainer!
Zlatan

Voetballer Zlatan Ibrahimovic staat bekend om zijn opvallende uitspraken. Eerder deze week noemde hij zichzelf al 'God' op Twitter. Hij is 38 jaar, en dat is voor een voetballer best oud. In het interview zei hij ook dat dat geen geheim is. "Maar leeftijd is maar een getal. Ik voel me goed om eerlijk te zijn en probeer het team op elke mogelijke manier te helpen."

Volhouden

Cristiano Ronaldo schrijft na de wedstrijd op Instagram dat hij teleurgesteld is. "Het is niet de uitslag die we hadden gehoopt, maar we blijven hard werken."

Later deze maand spelen de clubs van Ronaldo en Ibrahimovic nog een keer tegen elkaar.