Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Raaf en Wolf kamperen in hun boomhut

Raaf en Wolf hebben al een week vakantie en dat vieren ze op een leuke manier: ze slapen in een boomhut. De broers hebben de hut samen met hun moeder gebouwd. Hij staat in de tuin van hun oma.

Raaf en Wolf wonen in Amsterdam, maar toen corona begon zijn ze naar het huis van hun oma gegaan in Heeze, in de provincie Noord-Brabant. Daar werkten ze 's ochtends aan school en bouwden ze 's middags aan de hut.

Het langst hebben we gedaan over de palen waar hij op staat.

Raaf

Nu is de hut af en dat komt uit goed, want de zomervakantie is begonnen. Door het gedoe met corona gaan de broers niet naar het buitenland, maar kamperen ze 4 weken in de hut.

Mijn vrienden willen ook allemaal komen slapen.

Raaf

Raaf en Wolf wonen in regio Noord en hebben al een week vakantie. Vanaf vandaag heeft ook regio Zuid vakantie. Regio Midden begint maandag aan de laatste week voor de zomervakantie.

Deze zomer gaan we met de Jeugdjournaalbus langs bij kinderen die iets bijzonders doen. Ga jij op vakantie of blijf je juist thuis en ga je daar iets opvallends doen? Stuur ons dan een mail naar jeugdjournaal@nos.nl en zet je telefoonnummer erbij. Wie weet komen we dan bij jou langs!

Bekijk ook