Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Hoe is het nu met Kyan van 'Altijd herres'?

Deze zomer gaan we langs bij kinderen die het afgelopen schooljaar in het nieuws waren, om te kijken hoe het nu met ze gaat. Vandaag zijn we bij Kyan, die helemaal viral ging door zijn uitspraak: 'Altijd herres'.

Kyan werd op zijn schoolplein geïnterviewd door YouTuber Korthom. Hij vertelde dat er vaak werd gevochten. 'Altijd herres wanneer ik een broodje eet', zei hij. Die uitspraak ging het hele internet over.

Nadat Kyan viral ging veranderde er veel. YouTubers nodigden hem uit om video's te maken en hij werd overal herkend.

Ook maakte hij met Korthom samen een videoclip.

Het was wel chaos, mensen gingen op de ramen slaan als ik naar school ging.

Kyan

Nu is het allemaal weer iets rustiger. Dat vindt Kyan best fijn. Toch wil hij wel doorgaan online. Hij gaat beginnen met streamen terwijl hij gamet.

Operatie

Ondertussen gaat het ook een stuk beter met zijn gezondheid. Kyan kreeg afgelopen jaar een zware operatie omdat er een goedaardige tumor in zijn hoofd zat.

De operatie ging gelukkig goed. Kyan hoeft nu geen medicijnen meer en voelt zich veel beter.

Bekijk hieronder de video die we vorig jaar maakten over Kyan:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

286
Herres?
Altijd!21.8%
Wat?54.1%
Als ik een broodje eet24.1%

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken

Bekijk ook