Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Bioloog (van 94 jaar!) verbreekt Instagram-record

Vaak zijn Instagram-records in handen van beroemde zangers of actrices, maar nu is het een bioloog van 94 jaar die in korte tijd heel veel volgers kreeg. David Attenborough kreeg in ruim vier uur meer dan een miljoen volgers. Een wereldrecord.

Wie?

David Attenborough is 94 jaar oud en komt uit Engeland. Hij is bioloog en reist al meer dan zestig jaar de wereld rond om de natuur te onderzoeken. Hij schreef er tientallen boeken over en zijn natuurprogramma's en documentaires zijn wereldberoemd.

Nu hij een nieuwe film heeft gemaakt, vond David Attenborough het dus tijd voor een Instagram-account. Dat blijkt een succes en zijn eerste post is al meer dan 15 miljoen keer bekeken:

De eerdere films van David Attenborough gaan vooral over hoe mooi de natuur is. Bijvoorbeeld over welke bijzondere planten en dieren er zijn. In zijn nieuwe film A Life on Our Planet wil hij kijkers ook waarschuwen. Hij laat zien dat mensen niet goed omgaan met de natuur en dat we meer moeten doen om de wereld te beschermen.

Hieronder kun je de trailer van de film bekijken:

Trailer - A Life on Our Planet