Nederland speelt 1-1 gelijk tegen Italië

Na een paar teleurstellende wedstrijden ging het gisteravond beter met het Nederlands elftal. De mannen speelden 1-1 gelijk tegen Italië. Vorige maand speelden de landen ook tegen elkaar, toen won Italië overtuigend met 0-1.

Nederland begon goed aan de wedstrijd, maar toch maakten de Italianen het eerste doelpunt. In de 16e minuut schoot Lorenzo Pellegrini de bal in het net.

In de 25ste minuut kwam Nederland terug. Na een goed gelukte aanval kon Donny van de Beek de 1-1 maken. Het was zijn eerste doelpunt bij Oranje.

Donny van de Beek heeft gescoord voor Oranje

De rest van de wedstrijd bleken de ploegen ongeveer even sterk. Nederland kreeg een paar mooie kansen, maar Italië ook. De bal ging er alleen niet in.

De spelers en ook bondscoach Frank de Boer waren na afloop tevreden met de uitslag.

Er zat nog meer in, maar 1-1 is niet heel slecht.