Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

De koning komt terug van vakantie na boze reacties

De koninklijke familie heeft een heel korte vakantie achter de rug. Gisteren vlogen de koning en koningin naar Griekenland, maar vanwege boze reacties komen ze meteen weer terug.

Veel mensen waren boos op de koning omdat Nederlanders het advies hebben gekregen om zo veel mogelijk thuis te blijven en niet naar het buitenland te reizen. Toen de koning over de boze reacties hoorde, besloot hij meteen om terug te gaan.

We zien de reacties van mensen op berichten in de media. En die zijn heftig, en die raken ons. We willen er geen enkele twijfel over laten bestaan: om het COVID19-virus eronder te krijgen is het noodzakelijk dat de richtlijnen worden nagevolgd.

Koning Willem-Alexander

De vakantie van de koning was niet verboden. Hij ging naar een deel van Griekenland waar weinig corona-besmettingen zijn en officieel mag je daar gewoon naartoe.

Wat vind jij van de actie van de koning? Moet zo'n vakantie best kunnen of was het heel onverstandig? Reageer op de stelling:

838
De koning moet ook zo veel mogelijk thuisblijven.
Eens88.9%
Oneens11.1%

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken