Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Intocht van de Sint is op allerlei manieren gevierd

Het is weer zover: Sinterklaas is aangekomen in Nederland. Maar dit jaar even geen grote intocht met strooiende pieten en duizenden kinderen. Vanwege corona mocht er geen publiek bij de intocht zijn. Dus is de locatie waar de Sint is aangekomen, is strikt geheim.

Na de aankomst ging Sinterklaas meteen naar het Pietenhuis. Daar kwamen kinderen uit het hele land tekeningen brengen van de kinderen uit hun stad of dorp.

Livestream of film

Maar Sinterklaas en zijn pieten komen normaal natuurlijk ook naar andere dorpen en steden dan die op tv. Veel gemeentes hebben iets anders georganiseerd dan een intocht. In Maastricht en Amersfoort komt de Sint bijvoorbeeld wel aan, maar daar mag niemand bij zijn. Die aankomst kun je volgen via een livestream.

Vind jij het erg dat er geen grote Sinterklaas-intocht kan zijn dit jaar? Of maakt het je niet zoveel uit? Reageer op onze stelling!

1047
Het is erg dat er geen grote Sinterklaas-intocht kan zijn.
Eens51.7%
Oneens48.3%

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken