Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Vader gaat viral met levensgevaarlijke foto's van zijn dochter

Als je de Instagram-pagina van de Belgische Kenny ziet, lijkt het misschien alsof hij niet zo'n goede vader is. Hij plaatst foto's van zijn dochter Alix van 1,5 jaar oud die over hoge ravijnen loopt, met gevaarlijke machines speelt, in een auto rijdt en met kokend water in de weer is. Maar maak je geen zorgen: het is allemaal nep.

Bezorgd

Het begon allemaal toen de moeder van Alix steeds aan Kenny vroeg om foto's te sturen van hun dochter. Ze wilde weten of alles goed ging. Kenny besloot voor de grap foto's te bewerken en die op te sturen.

Haar eerste reactie was dat ze wel een beetje schrok, maar ik denk dat ze wel snel door had dat het niet klopte en dat het een beetje fake was.

Kenny

Alix' moeder had gelukkig snel door dat de foto's nep waren. "Ze vond het geniaal", zei Kenny. Wel twijfelde ze even. Kenny maakt de foto's altijd expres een beetje overdreven, zodat je maar heel even twijfelt of het echt is.

Veel mensen vinden de foto's erg leuk. De Instagram-pagina OnAdventureWithDad (op avontuur met papa) heeft in 24 uur al 15.000 volgers. Kenny wil elke week een foto plaatsen.