Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Vanavond begint een nieuw seizoen van Wie is de Mol?

Vanavond begint het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Online is er veel commentaar. Veel mensen zeggen dat ze de deelnemers niet kennen en dat het volgens hen geen Bekende Nederlanders zijn.

Dit jaar zijn de deelnemers: Joshua Nolet, Rocky Hehakaija, Splinter Chabot, Charlotte Nijs, Remco Veldhuis, Renée Fokker, Marije Knevel, Erik de Zwart en Lakshmi. Joshua Nolet is de zanger van de populaire band Chef's Special en straatvoetballer Rocky Hehakaija was ook al wel eens in het Jeugdjournaal te zien.

Saaier?

Kinderen zullen de meeste beroemdheden waarschijnlijk ook niet kennen. Is dat erg, of maakt dat niet uit en blijft het een spannend programma?

667
Wie is de Mol is saaier als je de deelnemers niet kent.
Favoriet maken

In Wie is de Mol? moeten de kandidaten verschillende opdrachten doen om geld te verdienen. Het lijkt alsof iedereen samenwerkt, maar er is stiekem één iemand die alles wil laten mislukken. Dat is de mol. En de anderen moeten ontdekken wie dat is.

Bekijk ook