Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Elon Musk is nu de rijkste man ter wereld

Elon Musk, de baas van auto-merk Tesla, is de nieuwe rijkste man ter wereld. Hij heeft een vermogen van 154 miljard euro! Daarmee gaat hij de vorige rijkste man, Jeff Bezos, voorbij. Jeff Bezos is de baas van Amazon, een van de grootste online winkels ter wereld.

Elektrische auto's

Tesla maakt elektrische auto's en wordt steeds groter en populairder. Steeds meer mensen willen een Tesla, waardoor het bedrijf, en dus oprichter Elon Musk, steeds rijker wordt.

In een jaar tijd is het vermogen van Musk met meer dan 120 miljard euro gestegen. Nog nooit verdiende iemand zó snel zoveel geld.

Elon Musk is eenzakenman in de Verenigde Staten. Hij is niet alleen de baas van Tesla, maar ook van SpaceX. Dat bedrijf stuurde als eerste bedrijf mensen naar de ruimte. Eerder stuurden alleen landen mensen de ruimte in.

Musk is ook bedenker van de hyperloop. Dat is een supersnelle trein die door een buis zoeft.

Het kan zijn dat Musk binnenkort weer wordt ingehaald door Jeff Bezos. Door de corona-crisis zijn mensen meer online gaan winkelen en heeft Amazon dus veel geld verdiend.

1087
Zou jij de rijkste ter wereld willen zijn?
Ja50.7%
Nee49.3%

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken

Bekijk ook