Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Brr! Kinderen volleyballen in de kou op het strand

Het is behoorlijk koud, maar dat houdt de volleyballers van de Asser Beach Club niet tegen. Deze winter trainen ze in de buitenlucht. Dat kan niet anders, want door de corona-maatregelen zijn sporthallen al een tijd gesloten.

Drie keer per week trainen kinderen van onder de 18 in het zand naast een plas. De meeste kinderen dragen speciale sokken zodat hun voeten warm blijven.

Het is wel een beetje koud, maar als je bezig bent valt het wel mee.

Amber

Het lijkt erop dat de corona-maatregelen voorlopig niet soepeler worden. De kans is dus groot dat de kinderen dus nog lang buiten moeten trainen. De meeste volleyballers vinden dat niet erg. Ze zijn allang blij dat de training zo toch door kan gaan.

Ik vind het hartstikke leuk om te volleyballen, of het nou 1 graad is of 20 graden, maakt me niet zoveel uit eigenlijk, gewoon lekker spelen.

Renske

In de video zie je er meer over. We zijn benieuwd hoe jij hierover denkt. Kun je altijd buiten sporten of is het soms echt te koud?

493
Het is nooit te koud om buiten te sporten.
Eens56.1%
Oneens43.9%

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken