Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Roxy baalt dat de speelgoedwinkel van haar moeder dicht moet blijven

De lockdown wordt met zeker drie weken verlengd en dat is balen voor veel mensen met een winkel. Ook Roxy van 11 is niet blij met het nieuws. Het betekent dat de speelgoedwinkel van haar moeder voorlopig niet open gaat.

Ik vind het wel stom voor mijn moeder en ook voor iedereen. Ik maak me ook wel een beetje zorgen over het geld en alles.

Roxy

De moeder van Roxy heeft de grootste speelgoedwinkel van Haarlem. De winkel staat vol spullen, maar er zijn al heel lang geen klanten meer geweest.

Online proberen ze nog wat spullen te verkopen, maar dat is best lastig.

Onze winkel is opgezet als plek waar je echt naartoe wil komen. Om doorheen te lopen en je te laten verrassen. Dat is moeilijk om te laten zien in een webshop.

De moeder van Roxy

Van vaste klanten komen er wel wat bestellingen en ze krijgen geld van de overheid. Toch is dat volgens Roxy's moeder niet genoeg om het lang vol te houden.

Roxy hoopt daarom dat de lockdown niet nog een keer wordt verlengd. Ze hoopt dat alles snel weer een beetje normaal wordt en dat haar moeder weer heel veel speelgoed kan verkopen.

801
Vind jij het vervelend dat veel winkels dicht zijn?
Ja83.6%
Nee16.4%

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken