Dit is de winnaar van Heel Holland Bakt

Grote kans dat je gisteravond hebt gezien hoe Elizabeth de finale van Heel Holland Bakt won. De thuisbakker uit Spijkenisse versloeg haar medefinalisten Thijs en Eric.

Heel Holland Bakt
@heelhollandbakt
🏆 En Elizabeth is de winnaar van #HHB 2020/2021!!!!!! #HHB
1 week geleden

Heel Holland Bakt is een ontzettend populair programma. In totaal keken er 3,8 miljoen mensen naar de finale. Zij zagen hoe alle finalisten een bakmarathon van wel 8 uur deden. Hierbij moesten ze veel verschillende koekjes, gebakjes en taarten bakken.

Anderen helpen

Volgens juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven deed Elizabeth dat dus het beste. Ze kreeg complimenten voor haar creatieve en kleurrijke baksels en haar behulpzaamheid. Als ze zelf klaar was, ging ze vaak andere kandidaten helpen bij de opdracht.

Ik heb helemaal niet het gevoel gehad dat het een competitie was met de andere bakkers. Ik ben al die weken dicht bij mezelf gebleven en probeerde vooral met liefde en passie te bakken.

winnares Elizabeth

Als winnares mag Elizabeth nu haar eigen bakboek gaan maken. Binnenkort kunnen dus ook andere mensen haar bijzondere baksels thuis proberen te maken.

Bekijk ook