Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Op veel plekken druk door mooie weer

Het leek wel alsof heel Nederland vandaag even een wandeling of fietstochtje maakte. Door het lenteweer gingen veel mensen naar buiten. Daardoor werd het op sommige plekken wel erg druk,

Veel mensen gingen richting de zee. Dat merkte ze ook in Scheveningen. Daar werd het zo druk dat de gemeente extra handhavers moest inzetten. Zij moesten ervoor zorgen dat iedereen zich aan aan de corona-regels hield.

Vakantieparken helemaal vol

Ook vakantieparken merken dat het lekker weer is. Veel mensen besloten op het laatste moment een huisje te boeken. Daardoor zitten veel parken helemaal vol dit weekend.

Zo ook bij Het Vennenbos in het Brabantse Hapert. Veel gasten willen vandaag lekker naar buiten. Met looproutes en tijdsblokken proberen ze ervoor te zorgen dat het nergens te druk wordt.

Er is voldoende ruimte, het is een ontzettend groot park. Op die plaatsen waar veel mensen bij elkaar komen, hebben we er met onze maatregelen voor gezorgd dat we de drukte kunnen spreiden.

Jeffrey Stultjens, medewerker van het vakantiepark