Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Renée en Rocky over hun avonturen in Wie is de Mol?

De Mol is ontmaskerd! Dit jaar was actrice Renée Fokker de Mol. Straatvoetbalster Rocky Hehakaija had haar in de gaten, zij heeft dit seizoen gewonnen.

De finale was superspannend. Charlotte en Rocky zaten allebei op Renée en ze hadden in de test evenveel vragen goed: 37 van de 40. Maar Rocky had de test net iets sneller gemaakt. Daarom is zij de winnaar van dit seizoen. Ze wint 9675 euro. Dat geld gaat naar haar stichting Favela Street. Dat is een stichting die zich inzet om kinderen lekker te laten voetballen.

Nog nooit was de pot zo laag. Dat kwam natuurlijk door mol-acties van Renée, maar ook door de kandidaten. Zo haalden Charlotte, Rocky en Marije maar liefst 5000 euro uit de pot.

Ik ben best een trots Molletje, al is die lage pot ook zeker te danken aan mijn medekandidaten.

Renée Fokker, de Mol

Renée Fokker is 59 jaar en ze is actrice. Ze speelt onder meer in de serie Vrouwenvleugel en in meerdere films.

839
Had jij de Mol goed geraden?
Ja45.9%
Nee11.3%
Ik kijk geen Wie is de Mol42.8%

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken

In Wie is de Mol? moeten de kandidaten verschillende opdrachten doen om geld te verdienen. Het lijkt alsof iedereen samenwerkt, maar er is stiekem één iemand die alles wil laten mislukken. Dat is de mol. En de anderen moeten ontdekken wie dat is.

Bekijk ook