Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Bilal Wahib opgepakt vanwege livestream op Instagram

De politie onderzoekt een video van Zapp-presentator en rapper Bilal Wahib. In een livestream op Instagram heeft hij een jongen gevraagd om zijn piemel te laten zien voor geld. De jongen deed dat vervolgens.

Bilal Wahib vertelde daarna dat de jongen in een grap was getrapt en moest erg hard lachen. De politie neemt het filmpje heel serieus en heeft de presentator opgepakt.

Teenage Boss

Bilal Wahib is acteur en de laatste tijd vooral bekend als muzikant. Hij scoorde een grote hit met Tigers. Zijn platenmaatschappij maakte vandaag bekend dat ze niet meer met hem willen werken.

Voor NPO Zapp presenteert hij het programma Teenage Boss. Ook dat wordt vanaf nu niet meer gemaakt en uitgezonden.

Spijt

Via zijn advocaat heeft Bilal Wahib gereageerd. In De Telegraaf laat hij weten dat hij een enorme fout heeft gemaakt en vreselijk veel spijt heeft.

4267
Wil jij reageren op het nieuws over Bilal Wahib?

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken

Via de site van Fier kun je anoniem praten over je problemen. Met de kindertelefoon bellen kan natuurlijk ook. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0800 - 0432 of via kindertelefoon.nl