Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Dit zijn de 1 april-grappen van 2021

Zout in de koffie van je leraar, schoenveters aan elkaar vastknopen zonder dat diegene het doorheeft... Het is 1 april, dé dag om iemand in de maling te nemen! In de video hierboven hebben we een aantal grappen voor je op een rijtje gezet.

Niet alleen in Nederland worden vandaag grappen uitgehaald. Ook in andere landen zoals Frankrijk en Rusland, proberen mensen elkaar voor de gek te houden.

Grappen uithalen op 1 april is een oude traditie. Niemand weet precies waar het vandaan komt. Wel is duidelijk dat honderden jaren geleden al grappen werden uitgehaald aan het begin van april.

We hebben een stelling over deze dag van de grappen. Als je een grap uithaalt, moet je er dan zelf ook tegen kunnen? We zijn benieuwd naar jullie mening!

1098
Wie een grap uithaalt, moet er zelf ook tegen kunnen.
Eens93.9%
Oneens6.1%

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken

Ieder jaar worden we op 1 april extra goed in de gaten gehouden: wat is de 1-aprilgrap van het Jeugdjournaal? Dit jaar is die er niet en nee, dat is geen grap. Nu bijna al het nieuws over het corona-virus gaat, slaan we een jaar over. Hier kun je onze bekendste 1 april-grappen terugkijken:

Bekijk ook