Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Ninthe, Julian en Sama vertellen over groep 8 in corona-tijd

De zomervakantie komt eraan en daarom zijn veel kinderen uit groep 8 bezig met de afscheidsavond of de musical. Voor iedereen zag het schooljaar er heel anders uit dan normaal. En dat kwam natuurlijk door corona. Ninthe, Julian en Sama zaten dit jaar in groep 8. Ze kijken terug op dit gekke jaar.

Aan het begin was alles nog normaal, maar in januari ging Nederland opnieuw in lockdown. Ook basisscholen moesten dicht. Ninthe en Sama baalden daar behoorlijk van en ook Julian was niet blij.

Niet heel fijn want je kan amper normaal meedenken.

Julian

En dat is extra vervelend in groep 8 omdat je dan de eindtoets moet maken. Ook krijg je een advies van de juf of meester over welke middelbare school het beste bij je past. Gelukkig ging de eindtoets bij alle drie goed en gaan ze naar het niveau dat ze willen.

Toen was ik helemaal aan het springen van blijdschap en alles.

Sama

Na de zomer is het dan eindelijk tijd voor de middelbare school. Spannend, maar ook leuk. In de video hierboven vertellen ze erover.