Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Actrice die Mega Mindy speelt, stopt ermee

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee dat is het niet... Kan jij ook meezingen met deze tekst? Het komt uit de populaire tv-serie Mega Mindy. De vrouw uit die 15 jaar lang Mega Mindy speelde, stopt ermee.

Mieke

De actrice heet Free Souffriau en komt uit België. Ze speelde jarenlang de rol van politie-agent Mieke en superheldin Mega Mindy.

Ik ben gaan nadenken en wil graag nog heel veel andere dingen gaan doen. Een megadikke dankjewel aan iedereen die meestapte in mijn avonturen. Het ga jullie goed, kleine superhelden!

Free Souffriau

Het tv-programma Mega Mindy werd gemaakt in België. In Nederland was het te zien op NPO Zapp. Er werden er al een tijdje geen nieuwe afleveringen meer opgenomen. Wel zijn er vier films gemaakt.

Het tv-programma Mega Mindy was vooral bedoeld voor jonge kinderen. De serie gaat over politie-agent Mieke. Zij woont bij haar opa en oma en is erg verlegen. De opa van Mieke is uitvinder, en heeft een speciale machine die Mieke kan veranderen in een superheldin: Mega Mindy. Zo lost ze tóch allemaal politiezaken op.

Naast het tv-programma waren er ook theatershows. Die blijven wel doorgaan, maar met een andere actrice. Het is nog niet bekendgemaakt wie dat wordt.

679
Keek jij naar het tv-programma Mega Mindy?
Ja!57.5%
Nee30.7%
Wát?!11.8%

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken