Ajax-talent overleden

Ajax-talent en zijn broer omgekomen bij auto-ongeluk

Veel verdriet bij voetbalclub Ajax. Een jeugdspeler van de club is gisteravond omgekomen bij een verkeersongeluk. Het gaat om de 16-jarige Noah Gesser. Ook zijn oudere broer kwam om het leven.

Gesser speelde sinds 2018 bij Ajax. Op Twitter reageert de club. Ze schrijven dat hun gedachten uitgaan naar zijn familie, vrienden en nabestaanden.

AFC Ajax

@AFCAjax

Ajax is diep geraakt door het tragische overlijden van jeugdspeler Noah Gesser. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie, vrienden en nabestaanden. 💔🕊️

31 juli 202110:30

Ook andere voetbalclubs reageren op het nieuws. Zo schrijft Feyenoord dat ze geschokt zijn door het nieuws. En ook buitenlands clubs, waaronder Real Madrid, wensen zijn familie, vrienden, teamgenoten en Ajax veel sterkte.

Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸

@realmadriden

Real Madrid C.F., its president and its Board of Directors deeply lament the passing of Noah Gesser, @AFCAjax’s academy player. Real Madrid wishes to express its condolences to his family and loved ones, his teammates and his club. #RealMadrid

31 juli 202111:12

Ajax speelde vanmiddag een oefenwedstrijd tegen RB Leipzig. Voor de aftrap werd er een minuut stilte gehouden. De spelers van Ajax droegen tijdens de wedstrijd een rouwband. Ook werden de vlaggen op het trainingscomplex in Amsterdam halfstok gehangen, als teken van rouw.