Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Khabane Lame heeft 100 miljoen volgers op TikTok

Misschien heb jij hem ook weleens voorbij zien komen: Khabane Lame. Met zijn simpele filmpjes maakt hij miljoenen mensen aan het lachen. Zijn video's op TikTok zijn zo populair dat hij in korte tijd veel volgers kreeg. Sinds vandaag heeft hij er zelfs 100 miljoen!

Khabane Lame is 21 jaar oud. Hij geboren in Senegal, een land in Afrika. Toen hij 1 jaar was, verhuisden zijn ouders naar Italië waar hij nog steeds woont. In maart 2020 maakte hij zijn eerste TikTok-video

Binnen een maand had hij Khabane al zo'n 4.000 volgers. Maar hij werd pas echt populair toen hij ging reageren op life hack-video's, filmpjes met tips en tricks. Hij maakt die video's een beetje belachelijk door zelf ook tips en tricks te geven die veel simpeler zijn.

Khabane Lame is de tweede TikTokker ooit die zo populair is. Vorig jaar lukte het Charli D'Amelio al om meer dan 100 miljoen volgers te krijgen.

Bekijk ook