Dj's opgesloten in Glazen Huis voor het goede doel

Dj's opgesloten in Glazen Huis voor het goede doel

Vier dj's van radiozender 3FM zijn opgesloten in een Glazen Huis voor de actie Serious Request. Ze gaan daar zes dagen radio-uitzendingen maken. Dat doen ze om geld op te halen voor het Wereld Natuurfonds. Pas op kerstavond worden de dj's weer bevrijd.

Iedereen kan geld geven en een nummer aanvragen. Dit jaar gaat het geld naar het beschermen en het herstellen van regenwouden in Zuid-Amerika. Hier zie je hoe de dj's worden opgesloten:

3FM

@3FM

3FM Serious Request 2021 is begonnen! Het #GlazenHuis in Amersfoort zit op slot. Nu is het aan Sander, Frank, Jorien en Rob om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Wereld Natuur Fonds. Help mee door een plaat aan te vragen: https://t.co/w2gQ4aeSaE #3FM #SR21 #LetItGrow https://t.co/6dQfqMpnya

Afbeelding bij tweet
Afspelen

18 december 202112:35

Het Glazen Huis staat dit jaar in Amersfoort, op een groot terrein iets buiten de stad. Op die plek zijn de hele week optredens van artiesten.

Duizend mensen mogen erbij zijn. Of dat nog doorgaat is even afwachten. Vanavond is namelijk een nieuwe corona-persconferentie en dan zou er een strenge lockdown kunnen komen.

Wandeling

De afgelopen drie jaar was er geen Glazen Huis, maar wel een actie voor het goede doel. Dj's liepen toen een lange wandeling door Nederland om geld op te halen. Vorig jaar werd net iets meer dan 1 miljoen euro opgehaald.

Iets doen voor een goed doel hoort bij kerst.

7.746 stemmen

Deze stelling is gesloten

69% 5.390 stemmen

30% 2.356 stemmen