JINT NK Tegenwindfietsen

Slecht weer bij het NK Tegenwindfietsen (maar dat is de bedoeling)

Als je op de fiets naar school moet, ken je het vast wel: met tegenwind fietsen. In Zeeland doen ze het vandaag ook, maar dan voor de lol, op het NK Tegenwindfietsen.

Winderig parcours

Om 8.00 uur vanmorgen begon de wedstrijd. 300 fietsers moesten zo snel mogelijk het parcours van 8,5 kilometer op de Oosterscheldekering fietsen. Met keiharde tegenwind natuurlijk. En het regende ook nog eens.

We willen de mensen een klein beetje tegemoet komen. Met die regen zorgen we ervoor dat mensen alvast gedoucht over de finish komen.
organisatie

Vanwege het slechte weer geldt in bijna het hele land code geel. Dat is perfect voor het NK Tegenwindfietsen. En afzien geblazen voor de deelnemers. Zo ging het eraan toe:

NK Tegenwindfietsen

@NKTegenwind

Vandaag in één beeld. Het is echt een hele heftige editie. #NKTegenwindfietsen #matseditie https://t.co/5v1aNqxfHw

Afbeelding bij tweet
Afspelen

6 februari 202209:59

En de winnaar? Dat was Jurjun bij de mannen. En Lisa bij de vrouwen. De hele top 3 zie je hieronder:

NK Tegenwindfietsen

@NKTegenwind

En nog 3 winnaars en hun fantastische tijden 💪 De Grootste Bikkels bij de dames: 🥇 Lisa Scheenaard 🥈Anneloes Hoff 🥉Dieke Hendriks #nktegenwindfietsen https://t.co/uOC9WEoehF

Afbeelding bij tweet

6 februari 202214:08

NK Tegenwindfietsen

@NKTegenwind

De winnaars. Daar staan ze. Top 3 Bikkels bij de mannen:🥇Jurjun van de Velde 🥈Max de Jong 🥉Marnix Scheele #nktegenwindfietsen https://t.co/fnBfzFQ8Ys

Afbeelding bij tweet

6 februari 202214:03