Platenmaatschappij stopt samenwerking met Lil' Kleine

Sony Music, de platenmaatschappij van Lil' Kleine, wil niet meer met hem samenwerken. Dat zegt de baas van de platenmaatschappij. Lil' Kleine wordt ervan verdacht zijn vriendin Jaimie Vaes te hebben mishandeld.

Sony Music zegt dat ze die beschuldigingen heel serieus nemen en daardoor niet meer met hem willen werken.

Mishandeling

Lil' Kleine werd vorige week aangehouden in Amsterdam. Op social media ging een filmpje rond waarop te zien zou zijn dat Lil' Kleine zijn vriendin Jaimie uit de auto trekt en mishandelt.

De politie kijkt nog wat er precies is gebeurd. Lil' Kleine mocht woensdag de cel uit en thuis het onderzoek afwachten. Vorige week maakten we er deze video over:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Andere bedrijven zijn al eerder gestopt met de samenwerking. Spotify heeft nummers van Lil' Kleine uit hun afspeellijsten gehaald en radiozender FunX draait voorlopig helemaal geen muziek meer van de rapper.

Lil' Kleine zat een paar jaar geleden nog bij een andere platenmaatschappij, Top Notch. Bij dat bedrijf zijn ze ook gestopt met het promoten van zijn muziek.

Bekijk ook