Belgische Mol kan het niet meer aan en stapt uit Wie is de Mol?

Belgische Mol kan het niet meer aan en stapt uit Wie is de Mol?

Ook in België maken ze het programma Wie is de Mol? en daar gebeurde zondagavond iets opmerkelijks. Het was nog maar de vierde aflevering, maar de Mol maakte zich al bekend. Hij vertelde dat de druk te hoog was en hij wilde stoppen als Mol.

Ik was mezelf volledig kwijt.
Philippe Minguet, ex-Mol

Philippe Minguet vertelde dat het misging in de tweede nacht. Hij droomde toen over een opdracht en geld in de pot. De volgende ochtend zei zijn kamergenoot dat hij in zijn slaap had gepraat over een opdracht en geld. Minguet dacht toen dat hij zichzelf had verraden. Sinds die nacht kon hij nog amper slapen.

Klaas van Kruistum

Klaas van Kruistum was de mol in de Nederlandse versie van het programma in 2016. Hij weet dat het heel erg leuk is om de mol te zijn, maar dat de rol ook zwaar is. Hij vindt het een goede stap, dat de Belgische mol er nu mee gestopt is.

Als iemand zich echt niet lekker voelt, echt ongelukkig is...Dan moet je natuurlijk zeggen: tot hier en niet verder. Het is ook gewoon een televisieprogramma.
Klaas van Kruistum, de mol in 2016

Voor Philippe Minguet werd de druk dus te hoog en hij besloot te stoppen. Uit de overige deelnemers wordt nu een nieuwe Mol gekozen, zodat het seizoen kan worden afgemaakt.