Pasgeboren zoontje Ronaldo overleden: 'Je bent onze engel'

Pasgeboren zoontje Ronaldo overleden: 'Je bent onze engel'

Verdrietig nieuws voor Cristiano Ronaldo en zijn gezin. Hun pasgeboren zoontje is overleden. Dat maakte de voetballer gisteravond bekend op Instagram.

Tweeling

De vriendin van Ronaldo Georgina Rodriguez was zwanger van een tweeling. Maar alleen hun dochter heeft de geboorte overleefd. Op Instagram schrijft de voetballer dat ze heel verdrietig zijn. Ze zeggen dat ze altijd van hun zoontje zullen houden.

Jij bent onze engel.
Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez

Het is niet bekend waardoor de jongen het niet heeft overleefd.

Voetbalclubs

Van over de hele wereld sturen mensen lieve berichten naar het gezin. Ook de vanuit de voetbalwereld komen er veel reacties.

Zo zegt de voetbalclub van Ronaldo, Manchester United, met het gezin mee te leven. En ook de clubs waar Ronaldo eerder voor speelde sturen berichten. Zo zegt Real Madrid dat ze aan de voetballer en de rest van het gezin denken.

Manchester United

@ManUtd

Your pain is our pain, @Cristiano 💔 Sending love and strength to you and the family at this time. https://t.co/24oyEV8CQi

18 april 2022 • 20:52

In oktober had de aanvaller van Manchester United bekendgemaakt dat er een tweeling op komst was. Ronaldo had voor de geboorte van de tweeling al vier kinderen. Cristiano Ronaldo Junior is de oudste, hij is 11 jaar oud.