Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Politici in Amerika vergaderen over ufo's

Politici in de Verenigde Staten hebben een vergadering gehouden over ufo's. Zijn het door de mens gemaakte drones of toch bewoners van een andere planeet?

Het is meer dan 50 jaar geleden dat er voor het laatst zo'n vergadering werd gehouden. Het overleg was grotendeels openbaar, dus iedereen kon meeluisteren.

Wat zijn ufo's?

Er worden regelmatig meldingen gedaan van vliegende objecten en soms wordt nooit duidelijk wat er nu precies te zien is. Dat zijn ufo's. De afkorting staat voor unidentified flying object, oftewel 'een vliegend voorwerp van onbekende afkomst'.

Het Amerikaanse leger heeft in de afgelopen jaren meer dan 400 meldingen over ufo's gekregen en die worden door een speciale commissie onderzocht.

Volgens de Amerikaanse deskundigen op de vergadering gaat het bij deze ufo's niet om aliens, want daarvoor is geen enkel bewijs gevonden. De kans is groter dat het gaat om drones en andere nieuwe technologie waarmee landen als China en Rusland experimenteren.

Benjamin zocht eerder al uit hoe het precies zit met ufo's. Die video zie je hier:

Uitgezocht over ufo's