Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Khaby Lame verslaat Charli d'Amelio op TikTok

Charli d'Amelio was heel lang de TikTokker met de meeste volgers, maar nu is ze ingehaald. Khaby Lame heeft sinds gisteren 142,4 miljoen volgers en is daarmee de populairste TikTokker.

Khaby ken je vast wel. Hij maakt allerlei grappige video's. Hij werd pas echt populair toen hij filmpjes ging maken waarin hij reageert op lifehack-video's. Dat zijn filmpjes met tips en tricks. Khaby maakt die video's een beetje belachelijk door zelf ook tips en tricks te geven die veel simpeler zijn.

Aan het eind van de video's staart hij meestal in de camera of trekt hij een gek gezicht.

Khabane Lame is 22 jaar oud. Hij geboren in Senegal, een land in Afrika. Toen hij 1 jaar was, verhuisden zijn ouders naar Italië waar hij nog steeds woont. In maart 2020 maakte hij zijn eerste TikTok-video

Khaby haalde vorig jaar als tweede TikTokker ooit de 100 miljoen volgers. Daarna barstte de strijd tussen hem en Charli los. Khaby heeft zelf nog niet gereageerd op zijn record.

Bekijk ook