JJ Dylan garagesale

Te koop: duizenden spullen van Dylan Haegens

Shirts, petten en nog veel meer; YouTuber Dylan Haegens heeft allerlei merchandise in de uitverkoop gedaan. Er kwamen een heleboel kinderen op af vandaag. Dylan had het er hartstikke druk mee.

Dit is bizar. Niet normaal. We weten niet of we wel genoeg spullen hebben voor de rest van de dagen.
Dylan Haegens

Dylan Haegens besloot dit jaar om minder YouTube-video's te gaan maken. En hij gaat ook stoppen met het verkopen van zijn eigen spullen, oftewel merchandise. Al die duizenden Dylan-spullen die hij nog had liggen kun je dus kopen met flink veel korting.

Ook Senna stond in de rij voor de Dylan-merchandise. Voor haar betekent deze dag veel meer dan alleen een beetje spulletjes en handtekeningen scoren.

Ik heb dwanggedachtes gehad. Dan denk je dat je dingen moet doen voor controle, maar dat is dan niet zo, omdat je ergens bang voor bent. Dylan heeft gezegd dat het niet erg is en gewoon mag. Hij heeft mij met zijn video's heel erg laten lachen en blij laten zijn.
Senna

Het geld dat de kinderen betalen voor de spullen gaat naar de stichting van Dylan Haegens. Die stichting helpt kinderen met psychische problemen om erover te praten.

Senna heeft er veel aan gehad om over haar gedachten te praten. En de video's van Dylan hielpen daarbij. Daarom is ze extra blij om hem te ontmoeten.

Heel erg gaaf! mijn grootste droom is uitgekomen. Ik heb er geen woorden voor.
Senna

We hebben ook een stelling over merchandise kopen van bekende mensen.

Koop jij wel eens spullen van bekende mensen?

10.634 stemmen

Deze stelling is gesloten

24% 2.569 stemmen

75% 8.065 stemmen