Bioscopen verbieden in een net pak naar Minions gaan

Bioscopen verbieden in een net pak naar Minions gaan

Een net pak aan naar de bioscoop? Da's een trend op TikTok. En die is misschien een klein beetje uit de hand gelopen. Want steeds meer bioscopen in Engeland laten geen jongeren meer toe die naar de Minions-film gaan en een pak aan hebben.

De bezoekers dragen namelijk niet alleen een mooi pak, ze zijn ook behoorlijk luidruchtig, zeggen de mensen bij de bios. En dat willen ze niet.

In deze TikTok-post die iemand op Twitter heeft gezet zie je hoe dat gaat.

Rob Keyes

@rob_keyes

Why Minions is crushing the box office. https://t.co/IsFSW7Tkrf

Afbeelding bij tweet
Afspelen

3 juli 202206:53

Vooral in Engeland doen jongeren mee aan de trend, maar ook in steeds meer andere landen zitten ze in pak in de bios, ook in Nederland.

We hebben er een stelling over. Wat vind jij, mag je voor een TikTok-post wel even lawaai maken tijdens de film, of gewoon nooit? Laat het ons weten in de reacties!

In de bioscoop moet je altijd stil zijn.

14.871 stemmen

Deze stelling is gesloten

74% 11.133 stemmen

25% 3.738 stemmen

De makers van de film vinden het hartstikke leuk, zeggen ze.

Universal Pictures

@UniversalPics

to everyone showing up to @Minions in suits: we see you and we love you. 🫶

1 juli 202218:37

Maar steeds meer mensen ergeren zich aan de jongens en meisjes die de film voor de grap verstoren. In sommige filmpjes is te zien hoe de jongeren de bioscoop uit worden gestuurd, omdat ze lawaai maken. En soms komt zelfs de politie langs.

In Engeland hebben steeds meer bioscopen daarom een nieuwe regel: kinderen en jongeren in een pak mogen niet meer naar binnen. Zo blijft het leuk voor de andere kinderen in de zaal, zeggen de mensen van de bioscoop.