Nieuwe Avengers-films en eerste beelden Black Panther

Er is veel Marvel-nieuws. De makers van superheldenfilms hebben hun plannen voor de komende jaren bekendgemaakt. Er komen onder andere twee nieuwe Avengers-films.

De eerdere Avengers-films horen bij de succesvolste films ooit. Ze haalden wereldwijd miljarden euro's op. Daar wil het bedrijf natuurlijk wel meer van, daarom gaan ze aan de slag met Avengers: The Kang Dynasty en Avengers: Secret Wars.

Marvel

Marvel heeft ook de eerste beelden van de nieuwe Black Panther-film Wakanda Forever online gezet.

De eerste film over Black Panther was een groot succes. Toch kwam er niet meteen een nieuwe film. De acteur die de superheld speelde is twee jaar geleden overleden. In de trailer zie je dat iemand anders nu zijn pak draagt, maar het is nog niet bekend wie de nieuwe superheld speelt.

Trailer van Wakanda Forever

Er komt ook een derde Guardians of the Galaxy-film komt en Ms Marvel is straks voor het eerst in de bioscoop te zien. Eerder maakten we deze video over de eerste moslim-superheld:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.