Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

'Hallo, ik heb kanker' wint belangrijke televisieprijs

Het programma Hallo, ik heb kanker heeft de Gouden Televizier Ster Jeugd gewonnen. Dat is de belangrijkste prijs voor televisieprogramma's voor kinderen. In het programma vloggen vier kinderen over hun leven met kanker. Ze filmen de moeilijke, maar ook hun mooie momenten.

Presentatrice Anne-Mar is heel blij met de prijs. Toch was ze ook verdrietig. Marleen, één van de kinderen uit het programma is vorige week overleden.

Ze had er onwijs naar uitgekeken, de jurk helemaal klaar. We gaan er een feestje van maken, met haar in ons hart.

dit zei Anne-Mar in haar toespraak

De prijs werd uitgereikt op een groot gala. Er waren ook prijzen in andere categorieën. De grote prijs ging naar het programma Even tot Hier. In dat programma maken twee presentatoren grapjes over het nieuws van de week. Hier zie je alle prijzen op een rijtje:

Beste televisieprogramma: Even tot hier

Beste jeugdprogramma: Hallo, ik heb kanker

Beste presentator: Tim Hofman

Beste acteur: Frank Lammers

Beste talent: Soy Kroon

Beste online videoserie: Robbert Rodenburg - Open kaart

Televizier Ster Impact: BOOS: the Voice

Kelsie is een van de andere kinderen uit Hallo, ik heb kanker. Het gaat inmiddels een stuk beter met haar. We keken gisteren mee hoe Kelsie zich voorbereidde op de rode loper:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.