Kat kruipt in koffer en wordt betrapt op het vliegveld

Een opmerkelijk verhaal uit de Verenigde Staten. De douane op een vliegveld in New York vond wel iets heel opvallends. Een man zag wat oranje haar uit een tas komen. Toen hij de tas in de scan-machine zette, ontdekte hij een kat!

Stiekem

De mensen van wie de koffer was, waren zelf ook erg verbaasd. Ze zeggen dat het de kat van iemand uit de buurt is, en dat ze niet door hebben gehad dat 'ie er stiekem ingekropen is.

Mensen van het vliegveld belden gauw de baasjes van de kat. Het dier heet Smells en volgens z'n baasje vindt hij het erg leuk om in tassen en dozen te kruipen. Een van z'n baasjes is snel naar het vliegveld gegaan om 'm op te halen.

Ik was bang dat hij in paniek zou raken, maar hij miauwde niet eens op de terugweg. Hij deed alsof er niets was gebeurd.

baasje van Smells

Inmiddels is Smells weer veilig thuis.

TSA
@TSA
We’re letting the cat out of the bag on a hiss-toric find. This CATch had our baggage screening officers @JFKairport saying, “Come on meow”! Feline like you have travel questions reach out to our furiends @AskTSA. They’re available every day, from 8 a.m. – 6 p.m. (ET).
2 weken geleden