Jint wedstrijd Nederland Ecuador

Oranje speelt gelijk tegen Ecuador

Het Nederlands elftal heeft op het WK gelijk gespeeld tegen Ecuador. Het werd 1-1.

De wedstrijd begon goed voor Nederland. Gakpo scoorde na vijf minuten. Daarna ging het minder goed. Na de rust scoorde Ecuador.

Als Oranje deze wedstrijd had gewonnen, waren ze sowieso doorgegaan naar de volgende ronde van het WK. Door dit gelijkspel, is het nog niet zeker. Wel staat Nederland samen met Ecuador na twee wedstrijden nog koploper in de poule.

Nederlandse politie

Voor de wedstrijd trokken de oranjefans in Qatar in een stoet naar het stadion. En om te zorgen dat alles goed gaat, liep er ook politie tussen de fans. Politieagenten uit Qatar, maar ook uit Nederland. Die zijn speciaal naar Qatar gereisd om daar te helpen. Noortje nam er een kijkje: