Harry en Meghan vertellen over koningshuis in documentaire

Harry en Meghan vertellen over koningshuis in documentaire

Er is veel gedoe rondom het Britse koningshuis. Vandaag kwam er een documentaire uit over prins Harry en zijn vrouw Meghan. Daarin vertelt het stel veel persoonlijke dingen, waaronder dingen die niet goed zouden gaan binnen de koninklijke familie, zoals ruzies en racisme.

Uit de familie

Zo bespreken ze hun keuze om uit de Britse familie te stappen. In 2020 maakte het stel via Instagram bekend dat het geen onderdeel meer wilde zijn van het koningshuis. Ze verhuisden naar de Verenigde Staten, waar Meghan vandaan komt. Het was groot nieuws.

Met de documentaire-serie wil het koppel nu zelf hun verhaal kunnen doen. Ze lieten zich een paar jaar volgen door een camera.

Als je het gevoel hebt dat mensen zo lang geen idee hebben wie je bent, dan is het fijn om nu te vertellen wat er is gebeurd en wie we zijn.
Meghan

Harry vertelt daarnaast dat hij op jonge leeftijd al last had van roddeljournalisten. Het verhuizen naar de VS zou ook zijn vanwege de roddelpers. Die zouden het stel vaak lastigvallen en verzonnen verhalen de wereld in brengen.

In het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten werd met grote spanning uitgekeken naar de serie. Het Britse koningshuis heeft nog niet gereageerd op de documentaire, maar deskundigen denken dat de familieband er niet veel beter op zal worden.