Ziyech gaat niet naar Parijs door blunder

Het leek een mooie dag te worden voor voetballer Hakim Ziyech. Hij zou de rest van het seizoen voor Paris Saint-Germain gaan spelen, met onder andere Messi, Mbappé en Neymar. Door een blunder van zijn club Chelsea gaat dat niet door.

Ziyech was al in Parijs en de hele dag waren voetbaljournalisten aan het wachten op het nieuws. Maar dat kwam niet. Volgens een Franse sportkrant komt dat doordat Chelsea niet de goede papieren naar Parijs heeft gestuurd. Daardoor kon er niet op tijd een contract worden getekend en ingeleverd.

Voetbal-transfers

Voetbalclubs kunnen maar een paar weken per jaar voetballers kopen en verkopen. Die periode liep vannacht af, waardoor Ziyech terug moet naar Engeland. In de volgende video hoor je meer over voetbal-transfers:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Ziyech vertrok een paar jaar geleden voor veel geld van Ajax naar het Engelse Chelsea. Daar ging het niet zoals gehoopt. De topspeler zit er regelmatig op de bank.