Gelukt! Daan heeft 300 kilometer gelopen voor zijn broertje

Gelukt! Daan heeft 350 kilometer gelopen voor zijn broertje

De 10-jarige Daan is klaar met zijn tocht! Hij wandelde ruim 350 kilometer om geld op te halen voor het goede doel. Vandaag kwam hij aan in het dorp Overdinkel, waar hij groots werd onthaald.

Ik dacht, het wordt een klein feestje. Klein dorpshuisje, helemaal leuk, iedereen is erbij. En nu is heel Overdinkel erbij!
Daan

Ongeveer 200 mensen stonden op Daan te wachten. Niet alleen familie, maar ook veel onbekenden. De mensen in Overdinkel waren zo onder de indruk van de wandeltocht van Daan dat ze dit feestje voor hem organiseerden.

Hij had ook achter zijn laptop kunnen zitten, hij had ook kunnen gaan gamen, hij had ook niks kunnen gaan doen. Maar hij dacht, mijn broertje Mink heeft epilepsie, daar moet aandacht voor, daar moet geld voor komen. En hij doet het.
invalburgemeester Overdinkel

In totaal heeft Daan 18 dagen gewandeld. Dat is dus elke dag zo'n 20 kilometer, dwars door Nederland. Daarmee wilde hij geld ophalen voor onderzoek naar epilepsie. Mink, het broertje van Daan, heeft die aandoening.

In totaal heeft Daan bijna 20.000 euro opgehaald.

De afgelopen weken heeft Daan een flinke reis gemaakt en heeft hij veel dingen gezien en gedaan. Vorige week mocht verslaggever Annabelle een stukje met Daan meelopen. Daarover maakten we toen deze video:

Daan (10) maakt mega-wandeling voor broertje met epilepsie