Dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ring Jeugd

Dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ring Jeugd

Wordt het de middelbare schoolserie H3L, de goochel-avonturen van Steven en Jamie Kazan - Road to Vegas of het grappige quizprogramma Voor het Blok? Dit zijn de drie genomineerden voor de Televizier-Ring Jeugd! Dat is de prijs voor jullie favoriete jeugdprogramma.

H3L

De serie H3L gaat over een groep scholieren op een middelbare school. Ze zitten in een klas vol kattenkwaad. Het is de klas waar leraren liever geen les aan willen geven. De serie gaat over vriendschap, liefde en jaloezie.

Steven en Jamie Kazan - Road to Vegas

Goochelaar Steven Kazàn heeft maar één grote droom: optreden met een goochelshow in de Amerikaanse stad Las Vegas. In dit programma doet hij er samen met zijn vrouw en assistente Jamie Kazàn alles aan om dat te laten lukken. Elke aflevering volg je hun avonturen.

Voor het Blok

In deze sportieve quiz gaan twee teams de strijd met elkaar aan. De teams bestaan uit bekende Nederlanders en kinderen. Door zo snel mogelijk vragen goed te beantwoorden (en door een beetje lenig en in balans te zijn) proberen ze de blokkenmuur te verslaan. De quiz wordt gepresenteerd door Britt Dekker.

De belangrijke televisieprijzen worden op 12 oktober uitgereikt tijdens het Gouden Televizier Ring Gala. Dan wordt dus ook bekend welk kinderprogramma dit jaar de grote winnaar is.

Wat is jouw favoriete jeugdprogramma?

8.641 stemmen

Deze stelling is gesloten

15% 1.269 stemmen

12% 1.043 stemmen

73% 6.329 stemmen