Willem II naar eredivisie, Roda juicht te vroeg

Willem II gaat van de eerste divisie naar de eredivisie. De club uit Tilburg speelde 1-1 gelijk tegen FC Dordrecht. Daardoor weten ze zeker dat ze promoveren.

Lange tijd leek het niet te gaan lukken voor Willem II. Dordrecht kwam namelijk in de eerste helft op voorsprong. Pas in de blessuretijd van de tweede helft maakte Willem II de gelijkmaker.

Willem II viert de promotie

Door het gelijkspel worden ze sowieso eerste of tweede in de competitie. Dan mag je dus een niveau hoger gaan spelen.

Roda juicht te vroeg

Ook Roda JC kon gisteravond promoveren, maar dan moest concurrent FC Groningen wel verliezen. Lange tijd stond Groningen 1-0 achter. En dus begonnen ze bij Roda alvast met vieren.

Roda viert promotie...

Maar dat bleek te vroeg. In de 95ste minuut maakte Groningen alsnog gelijk.

...maar doet dat te vroeg.

Roda en Groningen spelen volgende week tegen elkaar. De winnaar promoveert net zoals Willem II naar de eredivisie.