Huis uit beroemde film Home Alone te koop

Huis uit beroemde film Home Alone te koop

Ben je toevallig op zoek naar een huis in de Verenigde Staten en heb je miljoenen euro's? Dan kun je het huis kopen uit de beroemde kerst-film Home Alone.

De eerste film van Home Alone kwam uit in 1990. 34 jaar geleden dus. Het huis is sindsdien best veel veranderd, maar sommige dingen lijken nog heel goed. Zo zag het eruit toen Kevin van de trap sleede in de film:

En zo ziet diezelfde trap er nu uit:

Het huis ligt in de plaats Winnetka, vlakbij de grote stad Chicago, in het noorden van de VS. Er zijn vijf slaapkamers en zes badkamers.

En de woonkamer met open haard ziet er modern uit.

Het huis is behoorlijk veranderd van binnen.

Dat was in de film misschien toch een stukje knusser, maar dat kan ook aan de kerstversiering liggen.

Er is trouwens ook een bioscoop in het huis. Dat kan ook niet anders in zo'n beroemd filmhuis. Welke film denk je dat ze daar draaien?

Welke film denk je dat er in de thuisbioscoop draait?

Van Home Alone zijn in totaal vijf films gemaakt. Ze worden in Nederland bijna ieder jaar met kerst op televisie uitgezonden.

De film gaat over de 8-jarige Kevin. Zijn familie gaat op vakantie en vergeet hem mee te nemen. Kevin heeft de tijd van zijn leven in een leeg huis zonder plagende broers, bedtijd en regels van zijn ouders.

Wat zou jij doen?

Stel je voor dat jou familie in alle haast vergeet om jou mee te nemen op vakantie! Zou je bang worden of juist feest vieren dat je alles zelf mag bepalen? Laat het weten in de reacties!