Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Prijs van de Kinderjury voor IzzyLove

Francine Oomen won vandaag niet voor de tiende keer de prijs van de Nederlandse Kinderjury. Manon Sikkel ging er met de kinderboekenprijs vandoor. Haar vijfde IzzyLove-boek 'Hoe word ik een koppelaar?' kreeg de meeste stemmen van de Kinderjury.

Schrijfster

Manon Sikkel is 46 jaar en is journalist van beroep. Vijf jaar geleden schreef ze haar eerste jeugdboek: 'Is liefde besmettelijk? Door IzzyLove'. Na dat boek schreef ze snel meer IzzyLove-boeken; in totaal al zes.

Liefde

De boeken van Sikkel gaan over IzzyLove. In het boek dat vandaag won gaat ze met haar vriendinnen op vakantie en probeert ze mensen aan elkaar te koppelen. Haar eigen liefdesleven is een puinhoop, maar ze weet precies hoe ze anderen kan helpen met de liefde.

Geronimo

In de categorie 6 t/m 9 jaar won Geronimo Stilton voor de derde keer op rij. Ruim 32.000 kinderen stemden de afgelopen maanden op hun favoriete boek van het afgelopen jaar.

186
Lees jij de boeken van IzzyLove?
Favoriet maken