Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Concert One Direction uitverkocht

Binnen een kwartier zijn ze uitverkocht. De kaarten voor het concert van One Direction. De Britse band treedt 3 mei op in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Kaartverkoop

Vanaf 10.00 uur vanochtend kon je kaarten voor het concert kopen via internet. Meer dan 16.000 plekken waren er. De website werd zo druk bezocht dat sommige mensen zelfs in de wacht werden gezet. Een kaartje kost minimaal 39 euro.

Album

Niall, Zayn, Liam, Harry en Louis verkochten al meer dan 12 miljoen platen en zijn vooral in Engeland en de Verenigde Staten ontzettend populair. Maar ook in Nederland hebben de jongens dus veel fans. Hun grootste hits zijn What Makes You Beautiful en One Thing. Volgende week komt hun tweede album uit.

Tour

De geluksvogels die een kaartje hebben gekocht moeten dus nog even geduld hebben. Pas volgend jaar komen de jongens naar Nederland. Eerst speelt de band nog in Groot-Brittannië. Daarna gaan ze naast Nederland ook naar Frankrijk, Noorwegen, Zweden, Duitsland, België, Italië, Spanje, Zwitserland, Portugal en Denemarken.

642
Is het jou gelukt om een kaartje te kopen voor het concert van One Direction?
Favoriet maken