Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Lichamen zijn van Ruben en Julian

De lichamen van de vermiste broers Ruben (9) en Julian (7) zijn gevonden. De politie heeft dat zondagavond laat verteld.

De lichamen lagen op een plek vlakbij het plaatsje Cothen. Cothen ligt in het gebied waar de jongens bijna twee weken geleden verdwenen.

Slootje

Een voorbijganger zag gistermiddag een lichaam liggen in een slootje tussen de weilanden, vlakbij het Amsterdam-Rijnkanaal. De politie werd gewaarschuwd en vond daar ook een tweede lichaam. Daardoor leek het er meteen op dat het om Ruben en Julian zou kunnen gaan. Daar heeft de politie de hele middag en avond onderzoek naar gedaan.

De politie heeft daarna eerst de familie van de broers het nieuws verteld, voordat journalisten het mochten weten.

Zoektocht

De jongens waren bijna twee weken vermist. Hun vader werd dood gevonden in een bos bij Doorn. Hij had zelfmoord gepleegd. Van de jongens was geen spoor. De afgelopen tijd kwamen er veel tips van mensen die de auto van de vader hebben zien rijden op de avond van de verdwijning. Langs de route die ze reden zocht de politie dagelijks naar de broers. Daarbij kregen ze ook hulp van vrijwilligers.

Onderzoek

De zoektocht is nu afgelopen, maar het onderzoek van de politie niet. Er is nog veel onduidelijk over wat er met de jongens is gebeurd. Het gebied waar de jongens zijn gevonden wordt daarom goed onderzocht op sporen.

2000
Reageer op het nieuws over Ruben en Julian.
Favoriet maken