Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Dit zijn de meest invloedrijke tieners

Ze krijgen een heleboel aandacht op Twitter en Instagram krijgen en verdienen vaak heel veel geld: de 25 meest invloedrijke tieners. Ze zijn gekozen door het beroemde Amerikaanse tijdschrift Time.

Jongste

Time kiest geen winnaar, de lijst is op volgorde van leeftijd. Daarom staat Mo'ne Davis bovenaan. Ze is 13 en kan meedoen met de jongens die op hoog niveau honkballen. Ze is gekozen omdat door haar veel meisjes ook gaan sporten. Een andere bijzondere tiener in de lijst is Malala. Zij won vorige week ook de Nobelprijs voor de Vrede.

Time 100

Time kiest ieder jaar de 100 meest invloedrijke mensen: Time 100. Dit zijn vaak volwassenen. Omdat er veel belangrijke en machtige tieners zijn, hebben ze ook een lijst gemaakt van invloedrijke tieners. Ze zijn allemaal machtig, maar allemaal op hun eigen manier. In de lijst staan acteurs, jonge wetenschappers en topsporters. Malala stond vori

De hele lijst kun je op de site van Time zien. Volgens de lezers van Time is Malala van alle invloedrijke tieners, de machtigste.

320
Welke tiener is voor jou een voorbeeld?
Favoriet maken