Dennis over 'De Goochelaar, de Geit en Ik'

Dennis Walta van 11 jaar las De Goochelaar, de Geit en Ik van Dirk Weber.

Waar gaat het boek over? Het boek gaat over een jongen die bij zijn opa en oma woont. Zijn vader is goochelaar en beland in de gevangenis. hij heeft geld verduisterd en hij heeft schulden gemaakt bij Martens.

Zijn zoon Camiel gaat als smokkelaar werken bij Martens om zo de schulden van zijn vader in te lossen. Camiel probeert mensen en spullen over de grens te smokkelen. Zelf heeft Camiel ook schulden gemaakt bij Martens omdat hij geld heeft geleend voor een advocaat voor zijn vader. Uiteindelijk worden ze geholpen door de dokter uit het dorp.

Wat voor soort boek is het? Het is een leuk verhaal met af en toe spannende momenten. Het is een verhaal wat zich vroeger afspeelt, wat leuk is om te lezen.

Voor wat voor soort lezers is het boek geschikt? Het boek is geschikt voor lezers die graag over vroeger lezen en van enige spanning houden.

Wat vind je minder goed aan het boek? Soms vond ik het een beetje saai. Het kan mij niet spannend genoeg zijn. Ook houd ik van humoristische boeken.

Hoe veel sterren geef je aan het boek? 2,5 (net voldoende) persoonlijk vind ik het boek niet spannend en humoristisch genoeg.

Wat wil je verder nog kwijt over het boek? Het boek is goed geschreven en het is een mooi verhaal om te lezen.